Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Ciekawe jest to, że mydło FA jest firmy Schwarzkopf - która produkowała peruki z żydow podczas wojny...
Wiec kawał, że mydło FA - From Auschwitz... po części nie jest kawałem.
Oj chyba plotki uznałeś za historyczny fakt
prowadzono badania na robieniu mydła z żydów
lecz zajmował się tym 1 doktor i po kilku miesiącach porzucono ten projekt
bo mydło nie mydliło się i za bardzo nie nadawało się do czyszczenia
problem był też z zapachem
To co widzisz to aktualne mydło z jednego ze sklepów NS kosztuje 5$
na pewno nie z żyda
Może na początku wojny kiedy ich od razu zabijali byłoby z czego robić mydło, ale wtedy gdy brakowało już surowców Niemcy wykorzystywali do pracy wszystkich więźniów, a z kości i skóry to się nie da mydła zrobić, raczej mało tłustych Żydów było w obozach więc to z mydłem to p🤬lenie i tyle...
bardziej gustuje w zartach skierowanych w strone hitlera niz odwrotnie, no ale to moze takie moje male zboczenie ze wzgledu na to ze on nienawidzil zydow tak samo jak nas Polakow
A ostatnio umarł dziadek mojej kuzynki, u niego w domu znaleźli oryginał "Mein Kampf" z 1933r. i Koran mniej więcej z tych samych czasów... wiem, wzruszające
bardziej gustuje w zartach skierowanych w strone hitlera niz odwrotnie, no ale to moze takie moje male zboczenie ze wzgledu na to ze on nienawidzil zydow tak samo jak nas Polakow
i tu sie mylisz, Hitler polakow sie bal a nie ich nienawidzil, poczytaj, doucz sie, bedziesz wiedzial. Sam powiedzial ze nie ma inteligetniejszego narodu w europie i ze z naszym wojskiem podbil by cala europe