Wysłany:
2012-05-27, 16:45
, ID:
1160883
Zgłoś
Czasami tęsknie za Polską, ale taki plebs jak autor tego obrazka, który nie dość, że jest totalnym idiotą, bo brak wiedzy w temacie, na który się coś tworzy to dla mnie przejaw największego debilizmu, to jeszcze do tego jest j🤬ym ignorantem... przypomina mi dlaczego obecnie nie warto wracać do kraju. C🤬j w to, że nie ma roboty, paliwo jest za milion, tak samo jak szlugi i podatki. Najbardziej to wk🤬ia mnie to społeczeństwo j🤬e, co za kazahstanem i murzynami jest w c🤬j w tyle. Elektronika mu przeszkadza, a koko koko słucha przy stosunku z ojcem w kuchni. Założe się, że jeszcze miał na myśli ''techno'', a nie ''muzykę elektroniczną'', która ma tyle podkategorii, co metal, rock i cała inna muzyka razem wzięta. Polecam posłuchać ambitniejszych klimatów typu deep czy progressive (stary progressive w stylu sasha, guy j, henry sainz) house. Moda na dubstep weszła, w dodatku to co teraz nazywacie dubstepem, ma mało wspólnego z dubstepem, który powstał w 2004 lub 2006 już sam nie pamiętam. Tu przykład Skream, Benga, Artwork, Kryptic Minds. Ale co tam, ważniejsze to jest być ignorantem i ograniczonym palantem. Nie pozdrawiam.