I jak słyszę p🤬lenie że „rasizm” przecież te czarne k🤬y powinny być zdepopulowane co do jednego
Fakt. Smutno się na to patrzy. Niestety są to efekty dziesięcioleci upodlenia, odbierania możliwości edukacji czy braku równego dostępu do stanowisk. Są to pokolenia wychowane w przeświadczeniu że nie da się uczciwie zarobić.
Niestety tego problemu nie da się szybko naprawić i musi nastąpić niejedna zmiana pokoleniowa żeby wyplenić ten proceder. Wspaniałą rzeczą która niewątpliwie przyczyniła się do ewolucji myślenia Afroamerykanów o sobie był czarnoskóry prezydent Ameryki.
Fakt. Smutno się na to patrzy. Niestety są to efekty dziesięcioleci upodlenia, odbierania możliwości edukacji czy braku równego dostępu do stanowisk. Są to pokolenia wychowane w przeświadczeniu że nie da się uczciwie zarobić.
Niestety tego problemu nie da się szybko naprawić i musi nastąpić niejedna zmiana pokoleniowa żeby wyplenić ten proceder.
bez ostatniego zdania pasuje też do opisu starszego pokolenia polski wschodniej
Pracowałem w kilku centralach różnych sieci handlowych, już ja wiem gdzie i który przedział wiekowy kradnie najczęściej Proponuję za karę odebrać im prawa wyborcze...
Niestety tego problemu nie da się szybko naprawić i musi nastąpić niejedna zmiana pokoleniowa żeby wyplenić ten proceder. Wspaniałą rzeczą która niewątpliwie przyczyniła się do ewolucji myślenia Afroamerykanów o sobie był czarnoskóry prezydent Ameryki.
To się nazywa socjalistyczna redystrybucja mienia
Mam nadzieję że to sarkazm. Jakby gówniak dostał kopa na ryj takiego ogłuszacza, to by się zastanowił następnym razem czy warto. Gdyby dostawał takiego kopa za każdym razem to pewnie by zrezygnował całkowicie z tej profesji. Poza tym nie widzę, żeby kradł produkty niezbędne do przeżycia. Jak równość to równość na nie równość w lewackim wydaniu.