Oprawki mogą kosztować nawet kilka tysięcy złotych.
dlatego powszechny dostep do broni jest jak najbardziej potrzebny... ale polski nierzad jak zwykle to odrzucil , bo jak by niewolnicy rzadu mieli bron to by go obalili...
dla normalnych ludzi nie ma m ozliwosci bronienia siebie czy tez swoich interesow...
A ich wyprodukowanie kilka złotych. To jak z diamentami które tak na prawdę są warte tyle co szafir czy topaz, tyle że dzięki marketingowi został nakręcony popyt, a firmy sztucznie ograniczają ich dostępność na rynku. Żona robi biżuterię z kamieni naturalnych (w tym z szafirów itp). Cena materiałów rzadko przekracza 15zl.
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupęchyba coś ci się poj🤬o.
diamenty są najtwardszymi minerałami na ziemi. poza tym o cenie surowca decyduje rzadkość jego występowania. gdyby np. ktoś znalazł całą górę diamentów, gdzie eksploatacja tej góry byłaby na zasadzie wbiję łopatę i mam kilo diamentów, to cena spadła by bardzo szybko
chyba coś ci się poj🤬o.
diamenty są najtwardszymi minerałami na ziemi. poza tym o cenie surowca decyduje rzadkość jego występowania. gdyby np. ktoś znalazł całą górę diamentów, gdzie eksploatacja tej góry byłaby na zasadzie wbiję łopatę i mam kilo diamentów, to cena spadła by bardzo szybko