Duplikat
Zaraz ci skasują ten komentarz, bo naruszyłeś dwa sadolowe tabu na raz: 1. Jest zbyt krótki. 2. Nie podałeś linka do oryginału.
I jeszcze ostrzeżenie dostaniesz, jak moderacja mocno się wk🤬i.
Bez sensu kompletnie. Można bluzgać, pluć na wszystkie nacje świata, pedałów, cz🤬chów, lewaków i nawet wzywać do przemocy. Ale spróbuj tylko skomentować jednym słowem, albo napisać "było!" nie podając źródła.
Zaraz ci skasują ten komentarz, bo naruszyłeś dwa sadolowe tabu na raz: 1. Jest zbyt krótki. 2. Nie podałeś linka do oryginału.
I jeszcze ostrzeżenie dostaniesz, jak moderacja mocno się wk🤬i.
Bez sensu kompletnie. Można bluzgać, pluć na wszystkie nacje świata, pedałów, cz🤬chów, lewaków i nawet wzywać do przemocy. Ale spróbuj tylko skomentować jednym słowem, albo napisać "było!" nie podając źródła.
Tak szczerze to mi jakoś mega nie zależy 😁 Ja ogólnie dopiero niedawno dowiedziałem się o istnieniu sadola. Znajomy polecił mi tą stronę, ale dodał i ostrzegł abym nie czytał komentarzy bo mogę doznać urazu psychicznego dużo poważniejszego niż od samych filmików 🤣🤣 Mówił, że większych zwyroli na internecie nie ma 🤣🤣
Widać, że tylko wybitne jednostki twojego pokroju mają problemy z artykułowaniem swoich myśli. Pewnie nasz język jest zbyt ubogi na wykwity twojego umysłu.