ja bym powiedziała, że tu są dwa problemy, jeden to te głupie baby, szkoda komentować, bo w każdym narodzie trafiają się głupie p🤬dzielce, tak samo zresztą jak głupie c🤬jki, drugi to to, że dla kogoś to jest na tyle ważne, że robi z tego materiał i lansuje się na głupocie swojej i innych
kiedyś widziałam materiał na youtube, wstawiony przez jakiegoś murzyna, który wyr🤬ał polkę (specjalnie z małej litery) która dostała wścieklicy macicy na widok jego muskularnego czarnego ciała i dała mu dupy, czarny był tak z siebie dumny, że trafił jakąś białą, ładną i napaloną, że obwieścił to światu wszem i wobec, dziewczyna zebrała dużo kurew od internautów, a ja byłam zachwycona, bo dzięki jej głupocie może ktoś załapie, że równość rasowa, jak ją rozumieją biali nie istnieje, nie da się zmusić, wychować, przekonać, itp. czarnego żeby zachowywał się jak człowiek, po prostu się nie da, jedyne czarne, które zachowują się jak ludzie to te z dużą domieszką białej krwi, ale też nie wszyscy
dla mnie osobiście seks z czarnymi do zoofila, tak samo w wydaniu kobiet jak i mężczyzn, nota bene zdecydowanie więcej białych facetów lata za czarnymi niż na odwrót
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Jakiś pedryl komentuje ustawiane sytuację. Dno dna. Inna sprawa, że takim worom na czarną spermę powinno się odbierać obywatelstwo.
Miejsce YouTube jest na YouTube
ustawiane sytuację
dużą domieszką białej krwi, ale też nie wszyscy
dla mnie osobiście seks z czarnymi do zoofila, tak samo w wydaniu kobiet jak i mężczyzn, nota bene zdecydowanie więcej białych facetów lata za czarnymi niż na odwrót
Sam jesteś pedryl. To jest spoko gość. Ma trzeźwe spojrzenie na wszelkich spermiarzy takich jak ty. Zobaczy jedwn z drugim kawał cycka czy c🤬y to gotowy życie oddać za głupią p🤬de. Żałośne kukoldy i spermiarze.
Morda cieciu. Doktorowi lewackie jutube usuneło ten film za naruszenie społeczności. Ten pewnie też zaraz zniknie.
, nota bene zdecydowanie więcej białych facetów lata za czarnymi niż na odwrót
Wrzuć filmik źródłowy a nie k🤬a jakiegoś zjeba co omawia co działo się na filmiku jakbyśmy byli niedoj🤬i i nie potrafili sami obejrzeć i zrozumieć o co chodziło. K🤬a co za moda na nagrywanie relacji, recenzji, reakcji na jakieś rzeczy czy sytuacje, czy wywiady jakichś jutuberow z c🤬j wie kim z użyciem słuchawek i mikrofonów jakby w radiu nagrywali....
Jakie to jest obrzydliwe i żałosne te europejskie k🤬iska nie ma nic bardziej żałosnego na tym świecie . Mnie na wymioty bierze jak widzę te k🤬y z cz🤬chami nawet na sama myśl o tym ze miałbym puknąć jakaś murzynke mi jest niedobrze fu tylko do cz🤬chow mam takie obrzydzenie każda inna rasa mi nie przeszkadza
hahahahah chyba masz k🤬a spięcie pod kopula