Jeden z nielicznych w Polsce co gra na żywo nie z Playbacku dlatego mógł szansę zwrócić uwagę tym pseudo ochroniarzom.
A sam Muniek irytujący okropnie.
Cytat:tu sie zgodze, bardzo go lubie i szanuje, ale szczerze to gowno go powinno obchodzic co sie dzieje poza scena, puste frazesy tu nic nie zmienia.
Jasne. Niech dostaną wp🤬l. W końcu nie musieli tu przychodzić. Jak do Ciebie znajomi przyjdą na imprezę i zaczną się lać to też ich olejesz?
Cytat:Poza tym, ciekaw jestem jak ochrona ma wyprowadzac awanturujacych sie gosci. Stac i obcinac ich wzrokiem az pojda, czy raczej prosic
Wystarczy nawet chwycić za ramię i wyprowadzić. Nie trzeba wykręcać ludziom łap. To nie kryminalyści.
Cytat:panie zostaw ten smietnik i prosze opusc koncert za ktory zaplaciles XXX zl gdyz twe zachowanie jest naganne co doniesiemy twojej mamie
Nie wiem na jakie imprezy chodzisz że masz poustawiane śmietniki pod sceną.
Cytat:Zdziwilby sie Muniek jakby mu na scene wpadlo z trzech wygrzanych gosci i zaczelo rzucac wszystkim co wpadnie im w rece wlacznie z nim. A bywa i tak.
No zdziwiłby się bo pewnie coś takiego mu się nie przydarzyło.
Cytat:Policja zla, ochrona zla, ale co do czego to kazdy krzyczy 'pomocy' .
Nie mam nic do Policji, straży miejskiej, ochrony na koncertach czy nawet w Biedronce. Ale jak ktoś dostał +50 do siły i szaleje bo go gaz pieprzowy i wiatrówka przy pasku w dupe uwiera to mnie to najzwyczajniej w świecie wk🤬ia.
Poza tym, ciekaw jestem jak ochrona ma wyprowadzac awanturujacych sie gosci. Stac i obcinac ich wzrokiem az pojda, czy raczej prosic ' panie zostaw ten smietnik i prosze opusc koncert za ktory zaplaciles XXX zl gdyz twe zachowanie jest naganne co doniesiemy twojej mamie ' ?
Typowa gadka pod publikę.