Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Współczuć to należy pająkowi, bo taka zdychająca mrówka wydziela mnóstwo feromonów, których śladem przyjdą tysiące następnych, więc biedaczek zafundował sobie prysznic z kwasu mrówkowego i ćwiartowanie żywcem.
Ja dla mnie to wygląda tak. Pająk (P), Mrówka(M):
M: Koniec źdźbła, muszę skoczyć to może gdzieś spadnę w fajne miejsce.
P: Mrówka co ty robisz?! A w sumie nie ważne wp🤬lę Cię sobie.
to kurde nawet fascynujące trochę jest, że takie zwierzęta niby które ewolucja przystosowała na przetrwanie same wybierają śmierć. To jakby wbrew naturze, jednocześnie, dziwnie ludzkie zachowanie
Pająk przej🤬, mrówka zdążyła go użądlić i częściowo sparaliżować a potem przyleciała reszta kolonii i go wp🤬liły : ) także to nie było samobójstwo a poświęcenie w imię swojej społeczności. Jestem expertem : )