Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Każdy tylko 'bym wylizał' 'bym wyr🤬ał' 'bym wyrżnął'. I na tym 'bym' się kończy. 'Zostałbym mistrzem świata, ale jestem lamusem i nie dam rady'. Banda ciot, które jedyne cycki to u własnej starej widziały.
K🤬a co niektórzy tym że zjada sobie na tym filmiku dają obraz jak nisko można upaść. Czy ona musi Wam powiedzieć wprost że ma wyj🤬e na Język Polski i na Was? Liczy się dla niej tylko kaska z youtube i ilość odsłon.
Zaraz mi tu jakiś baran wyjedzie że zazdroszczę. Nie. Nie zazdroszczę. Tylko na c🤬j to tu wrzucać. Na stronę gdzie zakładkę dalej są flaki i urwane nogi? Co w tym sadystycznego?
A tak w ogóle to szacun dla Pana Miodka i tego drugiego faceta którego nazwiska nie znam ale też często występuje w TV. Widać że naprawdę znają się na swoim fachu i nie musi im nikt za kamerą układać tekstu do programu.
Widzę to że gra i udaje wielką znawczynię. Dlatego mnie ta farsa wk🤬ia.
Ale c🤬j tam. Miłego fapowania. Ja scrolluje dalej.
Ma w sobie to coś....Ze pomimo cieszącej oko urody i mądrości, jakie wygłasza mam ochotę jej przyk🤬ić bo doprowadza mnie do nerwicy jak tylko otwiera paszczę.
Tak w sumie to nie słuchałem co mówi tylko latałem po stronach, raczej tonu słuchałem bo kur*a (sory ale za dużo nagan za słownictwo) ma zajebisty głosik