podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Kluby fitness stosują złą politykę cenową. Ab zmotywować, powinny brać z góry np. 300zł miesięcznie na 10 wizyt. Przy każdej wizycie, oddawaliby 20zł. Gdy wykorzystasz do oporu miesięczny karnet, siłka kosztuje tylko 100zł.
podpis użytkownika
Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.
Biznesmenem to ty raczej nie jesteś/będziesz.
Po co motywować kogoś do przychodzenia (zajmuje miejsce, zawsze może coś uszkodzić) jak można go skasować na 100 PLN i więcej nie zobaczyć?
No ale załóżmy, że zmuszasz takich do wykorzystania karnetu, jaką masz gwarancję, że przedłużą na następny miesiąc?
Po co motywować kogoś do przychodzenia (zajmuje miejsce, zawsze może coś uszkodzić) jak można go skasować na 100 PLN i więcej nie zobaczyć?
No ale załóżmy, że zmuszasz takich do wykorzystania karnetu, jaką masz gwarancję, że przedłużą na następny miesiąc?
A co do filmu, po co podnosić skoro okład jest dużo lepszy.
Napisałem to w żartobliwej formie, ale zapewniam Cię, że to wcale nie jest głupie. Wiem jak moja żona chodzi na basen. I nie tylko ona. Jej koleżanki również. Nie wykorzystuje nawet połowy abonamentu. Więc...
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantzpodpis użytkownika
Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.