Luta jest taka że jeżdżą motorami bo nie stać ich na zajebiscie szybki wóz. Jaki ścigacz równa się z labmo huracanem czy nistanem gtr em?? Różnica jest w cenie. Osobiście preferuje szybkie samochody nie ścigacze. Ale jak kogo co kręci. Jedni lubią tak drudzy inaczej. W rzeczywistości to wygląd tak. Nie stać mnie na lambo to sobie pośmigam na ścigaczu. Tak się kończy jak widzimy coraz częściej. Kalectwem czy śmiercią.
To lambo jeździsz w dni parzyste a gtr w nieparzyste czy na odwrót?
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Ale ma trochę racji w tym co napisał. W 99% ścigaczami nie jeżdżą bogaci tylko właśnie biedota co aby poczuć prędkość wyżyłowała się na 2 kółka bo za te pieniądze by mogła kupić jakiś mały samochodzik 10 letni więc wybór pada na ścigacz.
Ja się nie dziwię jak tutaj na sadolu niektórzy p🤬lą, że śmiejemy się z motop🤬d bo zazdrościmy, że oni mają takie maszyny a my musimy w swoich c🤬jowych puszkach stać w korku. Widziałem samochody kilku właścicieli ścigaczy i jeśli nawiązują do swoich samochodów i odczuć z jazdy nimi w korkach to zgadzam się z nimi, że już lepiej jeździć na 2 kołach niż takim gównem.
Luta jest taka że jeżdżą motorami bo nie stać ich na zajebiscie szybki wóz. Jaki ścigacz równa się z labmo huracanem czy nistanem gtr em?? Różnica jest w cenie. Osobiście preferuje szybkie samochody nie ścigacze. Ale jak kogo co kręci. Jedni lubią tak drudzy inaczej. W rzeczywistości to wygląd tak. Nie stać mnie na lambo to sobie pośmigam na ścigaczu. Tak się kończy jak widzimy coraz częściej. Kalectwem czy śmiercią.