Wys艂any:
2018-12-19, 0:06
, ID:
5338835
Zg艂o艣
Je艣li s膮 tu jacy艣 "fani" motocykli, wyt艂umaczcie mi prosz臋 co jest takiego fajnego w paleniu gumy czy odcince na postoju?
Bo ja rozumiem, 偶e motocykle mog膮 by膰 super hobby. To jak by nie by艂o s膮 in偶ynieryjne dzie艂a, niekt贸re zdolne niemal do 艂amania praw fizyki.
Rozumiem jak kto艣 pr贸buje "stunt'u" gdzie艣 na zamkni臋tej drodze. Szacun.
Rozumiem jak kto艣 wybiera si臋 na tor i pr贸buje swoich umiej臋tno艣ci. Szacun.
Rozumiem tych kt贸rzy pakuj膮 si臋 na moto i jad膮 na wycieczk臋 w Alpy, na wybrze偶e, czy cho膰by nawet gdzie艣 w Polsk臋. Szacun.
Rozumiem te偶 tych kt贸rzy korzystaj膮 z moto w mie艣cie, bo to bardzo wygodne rozwi膮zanie pod wieloma wzgl臋dami. Szacun.
Ale ni c馃がja nie potrafi臋 zrozumie膰 tych p贸艂m贸zg贸w, kt贸rzy stoj膮 na 艣wiat艂ach i pi艂uj膮 te szlifierki do odcinki. Tych kt贸rzy jad膮 na zlot i pr贸buj膮 nieudolnie spali膰 kapcia. Tych kt贸rzy urz膮dzaj膮 sobie na publicznych drogach tory wy艣cigowe, a p贸藕niej narzekaj膮 偶e "debil z puszki" wymusi艂 pierwsze艅stwo i zabi艂 motocyklist臋 kt贸ry sobie spokojnie wyhamowa艂 przed miastem do bezpiecznych 140 km/h.
Sam jestem lekko najarany na jaki艣 motocykl w艂a艣nie ze wzgl臋du na mo偶liwo艣膰 fajnych wycieczek. Z drugiej jednak mocno hamuje mnie my艣l, 偶e ludzie b臋d膮 mnie stawia膰 na r贸wni z tymi kt贸rych opisa艂em w drugim akapici.