... (Moge podjechac quadem pod wasz dom, od 8 do 22 będe nap🤬lał i co zrobicie? Gówno p🤬dy, ...
podpis użytkownika
"Niebo nie jest miejscem,
Ale c🤬j mnie to obchodzi. Nie jeździć po lesie i tyle. Jak ktoś nie ma co r🤬ać, to ma pukać twoją starą?
podpis użytkownika
"A ciała płoną, dym leci do niebaWy h🤬je znawcy od płoszenia krów i obrońcy wiejskiej ciszy, dróg leśnych, drzew, ptaków i k🤬a glizd, zawistni biedacy na hulajnogach i składakach; h🤬j wam w dupe po same gardło tak jak lubicie. Jeszcze głębiej temu który to rozwiesił. (Moge podjechac quadem pod wasz dom, od 8 do 22 będe nap🤬lał i co zrobicie? Gówno p🤬dy, więc słuchawki na głowe i stukac w klawiature).
podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.A ja znów często jeżdżę rowerem po lesie i jakbym takiego sk🤬ola dorwał to bym go na tej lince powiesił. Jazda po lesie crossem czy quadem to niestety dość częsty problem. Jak walczyć? Zwiększyć liczbę strażników leśnych, lub łatwiej wysyłać strażników miejskich na patrole, przynajmniej by się do czegoś przydali. Dobre byłoby też gdyby nadleśnictwa miały możliwość wydzielenia części terenu leśnego, do celów rajdowych - zjawisko jest nie do uniknięcia, ale można przynajmniej uniknąć nap🤬lania silnikami np pod gniazdami rzadkich ptaków, wyznaczając taki teren.
Rozp🤬oliłbym bym ci łeb bejzbolem durniu a wszyscy sąsziedzi z okolicy by zeznali w sądzie że sam sobie go rozj🤬eś boś taki głupi...
Pół osiedla wyjdzie Ci nap🤬lić, a my nagramy to przez okno, kozak za 3 grosze się znalazł... do tego jeszcze policja Ci dop🤬li boś jest cham i prostak. Trzymaj się gangster...