Ja mam kilka samochod贸w. Autobusem je偶d偶臋 sporo, ale chyba wy艂膮cznie po p艂ytach lotnisk. Przy tym musia艂bym by膰 nie szanuj膮cym w艂asnego 偶ycia biednym idiot膮, 偶eby dla najta艅szej adrenaliny, je藕dzi膰 po drodze rowerem z silnikiem.
W zasadzie jedyny motur jaki dopuszczam to cross/enduro w terenie. Ale i tak s膮 lepsze zabawki w teren.
Dlatego nigdy nie zrozumiesz o co w tym chodzi,wr贸cisz do swojego nudnego 偶ycia i autobusu a na samym ko艅cu jak ju偶 kto艣 po偶yczy ci enduro do tej zabawy w lesie przypadkiem trafisz na quadop馃がde kt贸ra po艂amie ci kr臋gos艂up bo nie ogarnie tematu. Zabi膰 mo偶na si臋 na szczotce od kibla, nie oceniaj innych pochopnie. Znam takiego jednego roztropnego kolesia kt贸ry nigdy nic zagra偶aj膮cego 偶yciu nie robi艂 ,jego pi臋kne roztropne 偶ycie rozsypa艂o si臋 pewnego dnia kiedy w przystanek na kt贸rym czeka艂 na sw贸j bezpieczny autobus przyj馃が sprinter prowadzony przez naj馃がego Ukrai艅ca... Nie znasz dnia ani godziny
Ogl膮damy ten sam film? Bo jak dla mnie to wpad艂 pod pierwsze ko艂o, i to chyba wystarczy. Nie wiem wi臋c gdzie ten fuks. No chyba 偶e chodzi o fuks dla spo艂ecze艅stwa, to tak, fuks jak c馃がj.
podpis u偶ytkownika
"Ca艂y nasz tak chwalony post臋p technologiczny i cywilizacj臋 w og贸le mo偶na por贸wna膰 do siekiery w r臋ku patologicznego przest臋pcy"