podpis użytkownika
polskiedrogi-tv.pl/podpis użytkownika
polskiedrogi-tv.pl/Wjazd w dupę to nie jest zawsze wina wjeżdżającego. Problem w tym, że bez kamerki ciężko takie sytuacje udowodnić.
Powiedz znawco w takim wypadku kiedy nie jest wina wjezdzającego ? akurat jestem instruktorem i p🤬lisz kocopoły, mam nadzieje ze poruszasz się hulajnogą bo podstaw nie ogarniasz. Po 1 kierujący ZAWSZE powinien zachować BEZPIECZNY ODSTĘP od poprzedzającego pojazdu, po drugie jest zasada OGRANICZONEGO ZAUFANIA czyli musisz być gotowy na to że poprzedzający samochód bądź samochód na pasie obok może odj🤬 coś. Reasumując ZAWSZE ale to ZAWSZE osobą która najechała ma winę nie zależnie jak głupio zachował się kierujący przed nim.
Jedziesz zestawem, wyprzedza Cię ktoś osobówką, zajeżdża drogę i hamuje. Wjeżdżasz mu w dupę bo fizyki nie oszukasz.. Kogo wina Panie instruktorze?Powiedz znawco w takim wypadku kiedy nie jest wina wjezdzającego ? akurat jestem instruktorem i p🤬lisz kocopoły, mam nadzieje ze poruszasz się hulajnogą bo podstaw nie ogarniasz. Po 1 kierujący ZAWSZE powinien zachować BEZPIECZNY ODSTĘP od poprzedzającego pojazdu, po drugie jest zasada OGRANICZONEGO ZAUFANIA czyli musisz być gotowy na to że poprzedzający samochód bądź samochód na pasie obok może odj🤬 coś. Reasumując ZAWSZE ale to ZAWSZE osobą która najechała ma winę nie zależnie jak głupio zachował się kierujący przed nim.
Jedziesz zestawem, wyprzedza Cię ktoś osobówką, zajeżdża drogę i hamuje. Wjeżdżasz mu w dupę bo fizyki nie oszukasz.. Kogo wina Panie instruktorze?
A co w przypadku gdzie ktoś specjalnie i bezpodstawnie zahamuje awaryjnie? Też wina najeżdżającego? Bo raczej nie sądzę.
Powiedz znawco w takim wypadku kiedy nie jest wina wjezdzającego ? akurat jestem instruktorem i p🤬lisz kocopoły, mam nadzieje ze poruszasz się hulajnogą bo podstaw nie ogarniasz. Po 1 kierujący ZAWSZE powinien zachować BEZPIECZNY ODSTĘP od poprzedzającego pojazdu, po drugie jest zasada OGRANICZONEGO ZAUFANIA czyli musisz być gotowy na to że poprzedzający samochód bądź samochód na pasie obok może odj🤬 coś. Reasumując ZAWSZE ale to ZAWSZE osobą która najechała ma winę nie zależnie jak głupio zachował się kierujący przed nim.