trzeba było się samemu pofastrygować a nie wołać mamusie...
podpis użytkownika
Lubelska sekcja mmaNaucz sie czytać k🤬a co ty niedoj🤬y. "Coś tam się podpatrzyło" To oznacza ze sam zszył bo sie nauczyl jak patrzyl na pracę matki. K🤬a, ze tez tacy ludzie mają takie same prawa wyborcze jak normalni ludzie. Brak podstawowej umiejętności czytania ze zrozumieniem. I wiem ze mi odpiszesz jakkiegos dissa uuu łełe sp🤬alaj ale to tylko potwierdzi jak bardzo wypierasz z siebie to, że jesteś po prostu j🤬ym idiotą.
Naucz sie czytać k🤬a co ty niedoj🤬y. "Coś tam się podpatrzyło" To oznacza ze sam zszył bo sie nauczyl jak patrzyl na pracę matki. K🤬a, ze tez tacy ludzie mają takie same prawa wyborcze jak normalni ludzie. Brak podstawowej umiejętności czytania ze zrozumieniem. I wiem ze mi odpiszesz jakkiegos dissa uuu łełe sp🤬alaj ale to tylko potwierdzi jak bardzo wypierasz z siebie to, że jesteś po prostu j🤬ym idiotą.
podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett