Jest to mój pierwszy temat i uważam, że na ten portal się nadaje. Przecież sadistic tępi takie ewenementy jak cyganie, żydzi, jehowi itp

tak jest, Wszystkie święta kościelne powinni również nie obowiązywać ateistów, skoro obnoszą się z tym, że nie wierzą i wszystkich dotego przekonują to powinni również zap🤬lać w święta do roboty i to by było najlepsze świadectwo ich ateizmu. Gimboateiści również w wigilię najlepiej obowiązkowa klasówka z pszyry i pytanie z maty.
To samo tyczy wierzących.
A co do świąt, jestem ateistą i uważam ,że święta są zajebiste, są prezenty, jest masa dobrego jedzenia, a ,że sponsorowane przez religię no cóż.
I tak usiądę do stołu, niech lecą kolędy, ba nawet opłatkiem się połamię, ateistą jestem dla samego siebie a jak rodzina chcę ,żebym wziął z nimi udział w czymś co jest dla nich ważne, to to zrobię.
Oni uszanowali moją decyzję, ja uszanuję ich zwyczaje.
To samo tyczy wierzących.
A co do świąt, jestem ateistą i uważam ,że święta są zajebiste, są prezenty, jest masa dobrego jedzenia, a ,że sponsorowane przez religię no cóż.
I tak usiądę do stołu, niech lecą kolędy, ba nawet opłatkiem się połamię, ateistą jestem dla samego siebie a jak rodzina chcę ,żebym wziął z nimi udział w czymś co jest dla nich ważne, to to zrobię.
Oni uszanowali moją decyzję, ja uszanuję ich zwyczaje.
podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Yyy, nie rozumiem? Jak możesz to rozwiń tą myśl.
PS: Żeby nie było - ateiści są spoko, o ile nie próbują jak ciapaci, narzucać swoje zdanie innym...
Może idź się pomódl do c🤬jka z brodą i każ mu zesłać plagi na tych bezbożników!
podpis użytkownika
czy nie możemy żyć w normalnym kraju?