A jaki ty masz problem że ludzie wierzą w Boga? Jesteś jakimś bojownikiem, który będzie nawracać ludzi na swoją stronę? Pierwszy dostaniesz ode mnie oklep. Nie pozdrawiam, trzymaj nos w swoich sprawach...
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.
Taki mam k🤬a problem, że ciągle wyciągacie łapy po państwowe. Sami sobie k🤬a płaćcie na swój j🤬y kościół i wara od moich podatków.
Katolik k🤬a. Pierwsze co to będzie mnie nap🤬lał. A jezus mówił, kochaj bliźniego jak siebie samego.
Nie zapomnij się wyspowiadać ze swojej nienawiści hipokryto.
Taki mam k🤬a problem, że ciągle wyciągacie łapy po państwowe. Sami sobie k🤬a płaćcie na swój j🤬y kościół i wara od moich podatków.
Katolik k🤬a. Pierwsze co to będzie mnie nap🤬lał. A jezus mówił, kochaj bliźniego jak siebie samego.
Nie zapomnij się wyspowiadać ze swojej nienawiści hipokryto.
@up
Zacznijcie płacić za siebie, a potem się odzywajcie cholerni kato-socjaliści. Na religijne p🤬lolo wydaje się rocznie prawie 2 mld złotych, zrzucicie się bez problemu - circa 60zł na rok (o ile dane na temat ilości katoli nie są zawyżone)
Ale zanim to się nie stanie, jesteście socjalistycznym rakiem na zdrowej tkance narodu. Was się powinno rozgrzanym żelazem wypalać.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.ja p🤬le skąd się takie głomby biorą...
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.