Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Nie wierzę co zobaczyłem. Mobilny konfesjonał. Aa, później wyjdziesz z fury, to ci rzuci hasłem "Te, te, ale paliwo kosztuje, rzuć tyle co łaska".
podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
No za c🤬ja bym tam nie wsiadł!
Jak byłem mały, rodzice straszyli mnie, że jak będę niegrzeczny to zabierze mnie czarna wołga, ja swojego syna będę straszył księdzem w busie!
"Odpady się wyrzuca nie kolekcjonuje" - jak facet nie może mieć dzieci i żony to w gruncie rzeczy jest bezproduktywny czyli jest tak jakby odpadem społeczeństwa więc...
No k🤬a to w tym złego, że XXI wiek a ludzie dalej wierzą w bzdury, że jak grzecznie panu w sukience powiedzą, że byli niegrzeczni to dostaną nagrodę (po śmierci).
K🤬a ale komu to przeszkadza ? Zrobili coś takiego ludzie z tego korzystają, więc co jest nie tak ? Nie płacisz na to, nie musisz tego używać, więc co ci to k🤬a przeszkadza ? Nie ma nic na siłę więc nie wiem po co ten ból dupy. Jeśli jesteście katolikami to nie powinno was to wnerwiać a jeśli jesteście ateistami to powinniście mieć na to wyj🤬e bo was to nie dotyczy, więc nie wiem może mamy jakiś ciapatych na sadolu że denerwuje ich coś takiego.