Wiem, że sprawę zgłoszono na policję mimo że ta twierdzi inaczej... zgłoszenie wpłyneło z kilku źródeł, lecz ta oczywiście ma duże opory by sprawą się zająć, - woli wlepiać mandaty niż prowadzić dochodzenie. Przyszli mundurowi po fakcie, spisali notesik i tyle. Dyrektorzy szkół nie mogą za bardzo nic zrobić bo było to poza terenem szkoły... a teraz do meritum:
Młody 14 latek mimo że wygląda na wyrośniętego od lat mierzy się z ciężkimi chorobami, miał problem z akceptacją na poziomie podstawówki, bo był inny od wszystkich i nie tak towarzyski jak inni. Pewne młode p🤬dy zaczeły ten fakt wykorzystywać i snuć pomówienia ... ten 18 letni "rycerz" co stanał jako szeryf jeszcze przed nagraniem sprzedał młodemu kilka liści, ale sam powienien zebrać wp🤬l jak miło, bo sprowokował wszystko i jak p🤬da tchórz sp🤬olił, gdy tylko usłyszał słowo POLICJA. Paziowie chceli się wykazać, ale tu na pomoc ruszyła już zaalarmowana starszyzna ze szkoły chłopaka, która się za nim wstawiła, dzięki temu nie zrobili z niego mielonego kotleta...
Rycerz p🤬da:
Paź nr 1:
Paź nr 2:
Cały Kluczbork widział nagrania, bo kamerzystów było wielu... i wszyscy wiedzą kto to ... Oczywiście poza policją, bo ta dopiero zacznie badać sprawę .sic.
Jak się sprawa ukazała w internetach to teraz rycerz i paziowie pewnie błagają młodego, by napisał do portali o usunięcie artykułów... H🤬j wam w dupe psychopaci ... tyle powiem, bo chłopaczki są znani z takich wybryków.
Ucinając spekulacje, nie jestem ojcem i rodziną pobitego małolata, ale aż mnie ściska kiedy widzę w moim mieście taką znieczulicę i tanie igrzyska kosztem innych, brawo chłopaki z jego szkoły, że przełamali stereotyp sklejonej do smartfona gimbazy...