Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Właśnie dałeś się wyr🤬ać mediom i rządowi . "Dziel i rządź" to podstawowa zasada sprawowania władzy i zapewne poniższe komentarze pokażą, jak bardzo jesteśmy podzieleni...
Kukiz jak przestał pić (alkoholik) całkiem odleciał... PiS-da, Smoleński bełkot itp... szkoda mi gościa.. kiedyś był i mógł a teraz zapluty psychol... żal
Dobra k🤬a trafiłem na cześć o 4 minut krótszą i wrzuciłem. Nie pomyślałem, by poszukać tej "calszej" części. W sumie dildo mi się należy za niedoszukanie lepszej wersji. Piwo dla ciebie.
@osa79
chyba ty nie masz rozumu, oczu itp, co ty k**wa nie widzisz co się dzieje w Polsce??
dług publiczny ch*j wie jaki już wysoki i wciąż rosnący, bezrobocie powyżej 13%(w lipcu)... no ale oglądaj sobie tvn dalej i czytaj wyborcza itp...
Po raz kolejny pod filmem o polityce stała, niezmienna i jakże zabawna wymiana zdań o tym kto jest lewakiem, a kto nie jest. Chyba nigdy nie doczekam się korespondencji z logicznymi i przekonywującymi argumentami popierającymi czyjeś zdanie i poglądy. Ech, Polska młodzieży quo vadis?