Kto nie mieszkał w Irlandii i nie widział co odp🤬lają tam rozwydrzone gówniaki niech się lepiej nie odzywa. Na szczęście, kolorowi się z nimi nie p🤬lą, bo Irol potrafi tylko powiedzieć "mind your manners!", a potem stoi z otwartą japą jak taki słodki dziesięciolatek z fają w ryju wyzwie go od starych matkojebców.
Najgorsze są gówniaki patusów z rodzin od pokoleń żyjących z zasiłków, ale ostatnio i z bogatych domów. Skutek bezstresowego wychowania.
A w odróżnieniu od UK, Francji, czy reszty "imigranckich" krajów, w Irlandii najgorsza patologia to biali, czystej krwi Irole.
Niekoniecznie. To zależy co gówniak odp🤬lał. Jeśli w autobusie, to tam wszędzie są kamery.
Jebie mnie irlandia to są ci co Polaków nie chcieli bo im pracę zajebia, teraz mają co zapragnęli, miód na moje oczy. J🤬e k🤬y na zasiłkach.
Kto nie mieszkał w Irlandii i nie widział co odp🤬lają tam rozwydrzone gówniaki niech się lepiej nie odzywa. Na szczęście, kolorowi się z nimi nie p🤬lą, bo Irol potrafi tylko powiedzieć "mind your manners!", a potem stoi z otwartą japą jak taki słodki dziesięciolatek z fają w ryju wyzwie go od starych matkojebców.
Najgorsze są gówniaki patusów z rodzin od pokoleń żyjących z zasiłków, ale ostatnio i z bogatych domów. Skutek bezstresowego wychowania.
A w odróżnieniu od UK, Francji, czy reszty "imigranckich" krajów, w Irlandii najgorsza patologia to biali, czystej krwi Irole.
Niekoniecznie. To zależy co gówniak odp🤬lał. Jeśli w autobusie, to tam wszędzie są kamery.
Na pewno się przejmą opinią i radością jakiegoś słowiańskiego euro-murzyna, który nawet nie zająknie jak mu cenę wachy podniosą.
Bywalcy tego portalu to w większości Mariusze, równie chłopskie co parobki na gospodarstwie rolnym 100 lat temu. Próżno tutaj tłumaczyć im jak większość Iroli ma nasrane w głowach, z resztą to samo jest ze Szkotami, którzy zapuszczą się na tereny Anglii.
Euro murzyna to ty masz w lustrze , ja w Irlandii akurat byłem ty Irlandię widziałeś na mapie. Ciebie za to widzieli na protestach LGBT bo jesteś baba z jajkami xD