Co do drugiego filmiku: "Godek do wora, wór do jeziora". Czy to nie jest jawne nawoływanie do morderstwa, a także mowa nienawiści, którego to terminu tak chętnie używa lewicowe ludzkie ścierwo wobec tych, którzy gardzą tym ścierwem?
A co do tej tufty z drugiego filmiku, to p🤬li jak potłuczona, kompletna sieczka z mózgu, ona chyba miała skrobankę, ale naukowo zwaną lobotomią. Ja p🤬le, jacy jej rodzice muszą być pop🤬leni, że wychowali taki odpad umysłowy...
Poza małymi wpadkami podczas niektórych wypowiedzi, to nie było tak źle, jeśli wziąć pod uwagę, że ich wystąpienia nie były uprzednio napisane. Każda kobieta ma prawo do aborcji na życzenie do końca 12 tygodnia ciąży i nie powinna się tego wstydzić. Cała Europa i większość świata zezwala na legalną aborcję. Przesłanki medyczne czy prawne nie są wymagane.
Aborcja na życzenie to prawo kobiety i nie mają powodu się tego wstydzić.
A co mają siedzieć skulone i płakać, bo pozbyły się niechcianego bachora?
Pomyśl trochę.
Jaka dokonała kilkanaście aborcji?
Co ty za brednie wypisujesz.
Jaka dokonała kilkanaście aborcji?
Co ty za brednie wypisujesz.
Hahaha xdd co się sadolowy niedorozwój zesrał xd
Jeżeli się dzbany z sadola nie zorientowały a na pewno się nie zorientowały, bo są k🤬a głupi to już śpieszę z wytłumaczeniem. Chodzi o to aby pokazać, że aborcja nie jest zła, a po tekście "zamówiliśmy dwa zestawy" jeżeli nadal ktoś myśli, że jest to zrobione na poważnie to jest po prostu cytując typa "szmata, którą powinno się zeskrobac z chodnika" bo jego iq jest po prostu ujemne.
Ale muszę powiedzieć, że srogo prychlem jak autor nagrania wyp🤬oli nagle z większą czcionką i kolorem czerwonym kiedy padły słowa "nie tylko kobiety mogą mieć aborcję". Mózg autora filmu i sadoloeych dzbanów nie rozumie tego, że kobieta może uważać się za mężczyznę, sadolowe sp🤬oliny przerasta możliwość dedukcji i muszą wp🤬lać się w cudze życia.
Jak stwierdzę, że jestem kaczką to jestem kaczką i c🤬j wam do tego śmierdzące kuce.
Wiem że są tu też normali sadole, którzy żyją i dają żyć innym was pozdrawiam
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.