Jak normalne i myślące kobiety mają popierać takie zj🤬ie umysłowe? Jak k🤬a!?
Chwalic sie aborcja. Hmm...
wyskakując z hasłami, że dokonała już kilkanaście aborcji i to jest ok.
Coś pięknego! Jak miło się czyta prawackie p🤬lenie szczekających, bezradnych kundelków. Najlepsze jest to, że laski wywalczyły swoje i jak widać wyrok nie został opublikowwny i cały ten prawacki rząd obsrał się jak i wy teraz przed komputerkami. P🤬lić, p🤬lić i jeszcze raz p🤬lić - tyle potraficie. Teraz pop🤬lcie jeszcze o lewakach , antifach, itp. j wyp🤬alajcie wymiatać gówno z obory bo jebie od tej waszej wiochy gorzej niż z szamba. Pańszczyznę też musicie odrobić jak na średniowiecznych chłopków przystało. Ktoś musi na nas, mądrzejszych zap🤬lać i doskonale się w tym sprawdzacie. Steruje się tym prawackim motłochem łatwiej niż dronem za 150 zł. Hau, hau, hau psiaczki prawaczki. Buda i lizać sobie dupy.
podpis użytkownika
Gdyby socjaliści rozumieli ekonomię, nie byliby socjalistami.O k🤬a, ile sp🤬olin umysłowych w jednym miejscu...
A jeśli którakolwiek z tych szmat twierdzi, że walczy o wolność i szanuje wolność, to są to już kompletnie pop🤬lone hipokrytki, do utylizacji, powinny się same zeskrobać, z chodników, po skoku z wieżowca - wszystkim ludziom na świecie byłoby lepiej bez tego ścierwa.
Jak normalne i myślące kobiety mają popierać takie zj🤬ie umysłowe? Jak k🤬a!?
Hahaha xdd co się sadolowy niedorozwój zesrał xd
Jeżeli się dzbany z sadola nie zorientowały a na pewno się nie zorientowały, bo są k🤬a głupi to już śpieszę z wytłumaczeniem. Chodzi o to aby pokazać, że aborcja nie jest zła, a po tekście "zamówiliśmy dwa zestawy" jeżeli nadal ktoś myśli, że jest to zrobione na poważnie to jest po prostu cytując typa "szmata, którą powinno się zeskrobac z chodnika" bo jego iq jest po prostu ujemne.
Ale muszę powiedzieć, że srogo prychlem jak autor nagrania wyp🤬oli nagle z większą czcionką i kolorem czerwonym kiedy padły słowa "nie tylko kobiety mogą mieć aborcję". Mózg autora filmu i sadoloeych dzbanów nie rozumie tego, że kobieta może uważać się za mężczyznę, sadolowe sp🤬oliny przerasta możliwość dedukcji i muszą wp🤬lać się w cudze życia.
Jak stwierdzę, że jestem kaczką to jestem kaczką i c🤬j wam do tego śmierdzące kuce.
Wiem że są tu też normali sadole, którzy żyją i dają żyć innym was pozdrawiam
Nie wiem czy ta na drugim filmie bardziej się męczy kiedy mówi, czy ja kiedy tego słucham... A obok piękny transparent "Godek do wora, wór do jeziora" i najlepsze jest to, że jednym z ich postulatów jest ściganie mowy nienawiści. Nie wierzę, że można być aż takim imbecylem.
Witamy na sadolu i od społeczeństwa tego zacnego portalu dla ciebie po stokroć WYP🤬ALAJ c🤬ja w dupę nie życzę pewnie lubisz
Jestem sto procent hetoro a w poglądach bardziej mi do prawej niż lewej, ale jak widać twój sp🤬olony mózg i wychowanie w patologicznej rodzinie gdzie stary naj🤬y napieralala Cię po ryju na zmianę z matką nie pozwola Ci dopuścić do myśli innego stanu rzeczy niż j🤬ie lgbt i ludzi o innych poglądach niz Twoje bo przecież jak twoje poglądy różniły się od tych twojego naj🤬ego ojca to dostawałeś wp🤬l.
Wracając do bardziej normalnego tonu wypowiedzi to widzę że wspaniale uargumentowales swoją wypowiedź xd
To trochę instrukcji masz tutaj dział hard tam możesz umieścić filmy ze swoja mamo i tata spełniając swoje fantazje pamiętaj za materiał własny zawsze leci piwko.
Ale muszę powiedzieć, że srogo prychlem jak autor nagrania wyp🤬oli nagle z większą czcionką i kolorem czerwonym kiedy padły słowa "nie tylko kobiety mogą mieć aborcję". Mózg autora filmu i sadoloeych dzbanów nie rozumie tego, że kobieta może uważać się za mężczyznę, sadolowe sp🤬oliny przerasta możliwość dedukcji i muszą wp🤬lać się w cudze życia.
Jak stwierdzę, że jestem kaczką to jestem kaczką i c🤬j wam do tego śmierdzące kuce.
Wiem że są tu też normali sadole, którzy żyją i dają żyć innym was pozdrawiam