szkoda że nie mamy mentalności ruskich, w rosji ktos by go przyblokową, wysiadł i by mu po prostu wp🤬lił
![]()
podpis użytkownika
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.podpis użytkownika
Life's life ale trzeba być człowiekiem zawsze"Wiedziałem że w bmkach jeżdżą idioci ale ten film przekonał mnie bardziej"
To muszę Cię bardzo przykro uświadomić, ale w dupie byłeś i gówno widziałeś![]()
Wytłumacz mi, na jakiej podstawie wnioskujesz, że to auta marki bmw? Poznałeś po szybach, czy po wycieraczkach?![]()
Niestety, ale nie trafiłeś, bo duża część aut w tym filmie ma tyle wspólnego z BMW, co Ty z Maybachem![]()
Faktem jest, że auto przez wielu jest wykorzystywane w głupi sposób, ale głupotą jest też generalizować. Tak samo zdarzają się idioci w hondach, volkswagenach, fiatach itd itd.
Faktem jest również, że wielu ludzi wozi się 1.6 w gazie, jakby 3,4 pod maską mieli, ale to pewien odsetek, który również można spotkać wśród użytkowników innych marek.
To do czego dążę, to ukazanie Wam tych kierowców w lepszym świetle:
youtube com/watch?v=1k4a05j0jOc
youtube com/watch?v=mutLZWPDfeM
I uświadomienie Was, że kupno i przygotowanie takiego auta do takiego zlotu, to pół Waszego zasranego życia BIEDAKI hahahaha![]()
podpis użytkownika
Facet z brodą dwie korzyści, p🤬dę liże dupe czyści
to, że to BMW prowadzi gość na filmiku można chociaż ocenić po odgłosie silnika (przynajmniej w większości). Tylko, że ty to taki znawca jesteś ale w teorii a w praktyce to ty dupa wołowa jesteś a nie znawca. Szkoda bo BMW to naprawdę dobre auta, tylko niestety ujeżdżane są przez niedorozwoje umysłowe z brakiem wyobraźni i jeszcze połączone to jest z buractwem. Życzę tym kierowcom co się dopuścili do tych manewrów niebezpiecznych, ażeby skończyli swoją życiową przygodę okręceni dookoła drzewka.
Jeździłem już i R6 i V8 i M47 i M57 i ni c🤬ja nie wiem, jak Ty poznajesz po głosie te silniki, ale ok. We fragmencie od 0:20 masz spory kawałek maski i dźwięk silnika - powiedz mi, co to za model BMW, znawco praktyczny.
podpis użytkownika
Facet z brodą dwie korzyści, p🤬dę liże dupe czyści
jeżeli pokazuje na początku filmiku, że to e36 więc pewnie e36. Tylko, że po glosie silnika modelu BMW nie poznasz. Tylko można powiedzieć, że to BMW bo jakbyś się wsłuchał przy 5tys obrotów lub jak R6 przyspieszasz to słychać charakterystyczny dla BMW dźwięk. V8 nie rozpoznajesz? No to ja się nie dziwię, że nie rozpoznajesz żadnych innych.
to, że to BMW prowadzi gość na filmiku można chociaż ocenić po odgłosie silnika (przynajmniej w większości). Tylko, że ty to taki znawca jesteś ale w teorii a w praktyce to ty dupa wołowa jesteś a nie znawca. Szkoda bo BMW to naprawdę dobre auta, tylko niestety ujeżdżane są przez niedorozwoje umysłowe z brakiem wyobraźni i jeszcze połączone to jest z buractwem. Życzę tym kierowcom co się dopuścili do tych manewrów niebezpiecznych, ażeby skończyli swoją życiową przygodę okręceni dookoła drzewka.
Tak tak, i jeszcze dodaj, że moment obrotowy mam większy n/c ... k🤬a przecież on nie jechał od zera t... ciemny człowieku.
Przeczytaj loginie co na pisałem i pomyśl a następnie komentuj to co napisałem bo widocznie mój tekst ma wyższe IQ od ciebie dlatego nie jesteś wstanie a) ogarnąć go b) tym bardziej zrozumieć.
Ja p🤬le jakie to przykre jest, że ktoś przeczyta i c🤬ja zrozumie a chce zabłysnąć. hejters gona hejt...
Jeździłem już i R6 i V8 i M47 i M57 i ni c🤬ja nie wiem, jak Ty poznajesz po głosie te silniki, ale ok. We fragmencie od 0:20 masz spory kawałek maski i dźwięk silnika - powiedz mi, co to za model BMW, znawco praktyczny.