Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
@up No i właśnie widać jakie masz smętne życie. Opowiadanie w tagach miałem napisać? Fakt nie postarałem się za bardzo, ale jeśli ktoś bedzie chciał zdublować to bez problemu znajdzie te filmiki.
@up No i właśnie widać jakie masz smętne życie. Opowiadanie w tagach miałem napisać? Fakt nie postarałem się za bardzo, ale jeśli ktoś bedzie chciał zdublować to bez problemu znajdzie te filmiki.
Bielsk to gmina wiejska w województwie mazowieckim, w powiecie płockim.
Bielsko-Biała to miasto (na prawach powiatu) w województwie śląskim, choć ze względów historycznych powinno być w małopolskim. (nie drążę tematu, bo znów wyjdzie, że nie lubię Ślůnzaków. [patrz. hanysów])
Nie wiem gdzie widzicie głupotę na pierwszym filmiku. Koleś wyprowadził z poślizgu busa w ładny i bezpieczny sposób- zmieścił się nawet na swoim pasie. Ciekawe jak byście wy sobie dali radę. Poza tym to wkurzają mnie te kamerki, bo każdy może wylądować w internecie.
Zgubisz się w obcym mieście i złamiesz jakiś przepis- zaraz w internetach "idiota za kółkiem".
Wyprzedzisz jakiegoś zawalidrogę z kamerką- zaraz na jakimś wykopie rozpęta się gównoburza, gimbaza zacznie Cię szukać i zgłosi materiał na policję. Kamerki są dobre, bo podczas wypadku czy stłuczki można się wybronić, ale ludzie zbytnio szukają uwagi (nie pisząc atencji) od innych ludzi i wrzucają filmiki ze zwyczajnymi sytuacjami na drodze, nazywając je "pirat, szaleniec, głupiec na drodze do ( miejscowość), nr rejestracji.....