Obaj maja naj🤬e we łbach, bez względu na narodowość.
Ten w zielonym nie lepszy, widzi że koleś wyprzedza jak debil ale chce się jakoś schować to k🤬a głąb j🤬y nie przyhamuje i go nie wpuści.
Prawko na ulicy znalezione czy gile pod nosem wiszą i za młodzi a może za głupi ? Wskaż mi jeden z drugim że mam obowiązek zatrzymać się i przepuścić ? Nie mam obowiązku zwalniać, nie wolno mi tylko przyspieszyć gdy jestem wyprzedzany .
Błaźnie bez szkoły. Twój kontakt z TIRem ogranicza się do obciagania brudnym Ukraińcom na postoju za fajki i wódkę. Popatrz baranie ze ten zielony na końcu, nawet najeżdża na jego pas i go puścić nie chce. Ty najlepiej jak byś zrezygnował z obowiązku oddychania, a o zwalniania podczas jazdy to już w ogóle.
Przez takich upartych idiotów jak ty ludzie giną. Nie musisz to c🤬j nie wpuścisz a tamten niech leci na czołówkę.
Czyli uparty jest ten, który jedzie swoim pasem a nie debil który mając kaganiec i brak możliwości wyprzedzenia, zap🤬la pod prąd zamiast przyhamować i jechać grzecznie z tyłu.
Jak jesteś kierowcą tira to idź się przebadać.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówCzyli uparty jest ten, który jedzie swoim pasem a nie debil który mając kaganiec i brak możliwości wyprzedzenia, zap🤬la pod prąd zamiast przyhamować i jechać grzecznie z tyłu.
Jak jesteś kierowcą tira to idź się przebadać.