Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
k🤬a... mam 26 lat zrobiłem kwity na piłę w 2013 ściąłem ok. 150-200 drzew od małych sosenek po w c🤬j wielkie topole za każdym j🤬ym razem stoję patrzę obchodzę 10 razy liczę gałezie ich grubość jak wieje wiatr w jaką stronę jest pochylone drzewo robię klina tak dokładnie ze się przy tym pocę jak nie jestem pewny ide po line proszę chłopków żeby przytrzymali- ciągnęli w odpowiednią strone i nie ma c🤬ja we wsi że nie pojdzię w ta stronę gdzie ja chce ! wyciąłem z 30 przy samym płocie drzewa wysokie na 10-20 m i ani jedno nie drasnęło o przęsło. i ciąć nauczyłem się sam i tą maszyną pracuje tylko w pracy nawet swojej nie mam.