Wiem, że zapewne daremny mój trud, bo poziom większości modów na sadolu jest znany, znane jest też ich podejście do krytyki - ale po prostu nie mogę się oprzeć, żeby nie skomentować kolejnej "zabawnej" sytuacji, która tym razem mnie spotyka.
W tym temacie możemy zobaczeć trzy "obrazkowe" komentarze - są i mają się dobrze. Oczywiście dla jasności sytuacji -
Szejdziur,
maxdila0 i
czajan101 - w żaden sposób nie czepiam się was. Bo akurat to nie wasza wina, że mamy kilku ociężałych umysłowo, działających niekonsekwentnie moderatorów.
Za to mój komentarz z
tego tematu został wyp🤬olony w kosmos, bez żadnego wyjaśnienia. Brzmiał on
"Pozwolę sobie przytoczyć tu pewien cytat:", a pod spodem wkleiłem króciutki filmik z Rewińskim wypowiadającym sławetną kwestię "Mają rozmach sk🤬ysyny..."
Aha, jeszcze dla jasności - nie żebym się żalił, jaki to jestem prześladowny, bo to ogólne zjawisko, że jednym tego typu wpis jakiś idiota usunie, a drugim zostawi.
Dobra, napisałem co miałem napisać. Straciłem przez to parę minut, bo pewnie i tak jakiś cymbał to usunie. Ale mniejsza z tym, bo przesiadywanie na sadolu to akurat z założenia ma być strata czasu, relaks - taka odskocznia od rzeczywistości.