podpis użytkownika
Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. PratchettKontrowersyjnie powiem: wina passata, choć na życzenie wariata.
A tak bardziej na poważnie to wkurzają mnie takie ameby co to gdy się pas rozpoczyna, to oni wrzucają kierunek (o ile w ogóle), żeby w połowie pasa dopiero go zmienić. Skoro pas dopiero się rozpoczyna, to możesz go na samym jego początku zmienić i wtedy nawet nie musisz w lusterko patrzeć. Ale nie lepiej poczekać ze zmianą, aż może ktoś będzie cię wyprzedzać tym nowym pasem.
podpis użytkownika
Brak sensownego podpisu.Kontrowersyjnie powiem: wina passata, choć na życzenie wariata.
A tak bardziej na poważnie to wkurzają mnie takie ameby co to gdy się pas rozpoczyna, to oni wrzucają kierunek (o ile w ogóle), żeby w połowie pasa dopiero go zmienić. Skoro pas dopiero się rozpoczyna, to możesz go na samym jego początku zmienić i wtedy nawet nie musisz w lusterko patrzeć. Ale nie lepiej poczekać ze zmianą, aż może ktoś będzie cię wyprzedzać tym nowym pasem.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Wlaczony kierunkowskaz oznacza ZAMIAR wykonania manewru np. zmiany pasa, a nie POTWIERDZENIE wykonania tego manewru!
Moze jestem jakis uposledzony ale wlaczajac lewy kierunkowskaz, mimo wszystko, upewniam sie, ze Tobie podobny debil za mna, to zrozumial, i nie bedzie na sile mnie wyprzedzal!