Ale pj posiadasz?
Wlaczony kierunkowskaz oznacza ZAMIAR wykonania manewru np. zmiany pasa, a nie POTWIERDZENIE wykonania tego manewru!
Moze jestem jakis uposledzony ale wlaczajac lewy kierunkowskaz, mimo wszystko, upewniam sie, ze Tobie podobny debil za mna, to zrozumial, i nie bedzie na sile mnie wyprzedzal!
Czytajac Twoje madrosci oraz Tobie podobnych zjebow, upewniam sie, ze dzieki temu jak sie zachowuje na drodze, nadal zyje!!!
I spokojnie poczekam na Twoje nagranie obserwujac dzial HARD... lol
Kontrowersyjnie powiem: kup se okulary.
podpis użytkownika
Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.Chłop zapomniał że ma hamulec w tej megance. Do tego szarżować gówno autem bez choćby kontroli trakcji to proszenie się o problemy, opony pewnie też zapewniły przyczepność xD
1. Gdzie napisałem jak ja zmieniam pasy, że wysnułeś wniosek, że nie umiem zawczasu i wyraźnie tego sygnalizować?
2. W miejscu gdzie rozpoczyna się pas ,nic ci z prawej nie będzie jechało, bo nawet Hammer ze słupami stojące poza jezdnią sobie by nie poradził (to tyko pijany butloszczoch potrafi).
3. W tym wypadku passat dał kierunek i zgodnie z prawem "rajdowiec" nie mógł go wyprzedzać z prawej (stąd kontrowersyjność), ale jak pojeździsz trochę sam autem (a nie z mamą na zakupy), to zobaczysz, jak często ludzie kierunek włączają w połowie takiego pasa i od razu ładują się ma niego, bez patrzenia w lusterka. A wtedy już bez "kontrowersji" to oni są winni kolizji, bo zamiast na początku pasa bezpiecznie go zmienić, to czekali z manewrem do miejsca, gdzie przydałoby się jednak z tego pieprzonego lusterka skorzystać.
Dzięki mądrością takim jak twoje, upewniam się, że czytanie ze zrozumieniem nie ma przyszłości w tym kraju.
Każdy widzi co chce w tej pikselozie.
Ad3. Nie kojarzę takiego przepisu ze nie wolno wyprzedzać z prawej jak ktoś włączy kierunkowskaz. Na tym odcinku mamy 4 pasy oddzielone wyspa więc jest to odcinek jednokierunkowy. Na takiej drodze można wyprzedzać z prawej.
Co do całej sytuacji to się muszę z Tobą zgodzić ze wina tego zlewej.
podpis użytkownika
Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.Włączenie kierunkowskazu nie zwalnia z obowiązku upewnienia się czy możesz bezpiecznie wykonać manewr.
Jesli ktoś jedzie jak dumny wygrany PJ w konkursie Lays to może być zaskoczony, że ktoś go wyprzedza....
Ad3. Nie kojarzę takiego przepisu ze nie wolno wyprzedzać z prawej jak ktoś włączy kierunkowskaz. Na tym odcinku mamy 4 pasy oddzielone wyspa więc jest to odcinek jednokierunkowy. Na takiej drodze można wyprzedzać z prawej.
Co do całej sytuacji to się muszę z Tobą zgodzić ze wina tego zlewej.
I co na masce C🤬KA , tak właśnie bieda chce zaimponować z resztą nie pierwszy raz, reno to stan umysłu. Na szczęście strefa zgniotu kończy się w bagaju , są plusy.