podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.podpis użytkownika
Uśpieni przez system, wychowani przez media,@jebiewdupelewaka - a pewnie ze to tylko Twoja sprawa, Twoje sumienie , które zresztą mnie kompletnie wali. Uważam też, że jako katolik wcale nie musisz "odpuszczać debilom,nie reagować na to co pojeby czasem wypisują, nadstawić drugi policzek, nie chlać , palić itp.". Ja tylko zwróciłem uwagę w swoim poprzednim komentarzu, że jako jako przedstawiciel religii miłości do bliźniego, która nakazuje wybaczać oraz zabrania osądzać, masz nick, który wskazuje na Twoją głęboką pogardę dla ludzi o odmiennych od Twoich poglądach, oraz co najmniej brak miłości do owego bliźniego. Innymi, słowy Ty i Tobie podobni czynicie wprost na odwrót niż Was Chrystus uczy
![]()
Zapomniałem podsumować - czyli uważam że taki z Ciebie katolik jak z koziej p🤬dy akordeon![]()
podpis użytkownika
Uśpieni przez system, wychowani przez media,@jebiewdupelewaka - hehe tak podejrzewalem, że nie ma co nawet próbować dyskutować z takim prostakiem jak ty, bo dla twojego ograniczonego, ciasnego rozumka to za trudne do ogarnięcia
No nic, do twojego poziomu się zniżać nie będę bo mam szacunek do samego siebie. Nara tępy klocu
![]()
@up, lepiej powiedz jak możesz j🤬 w dupę lewaka bez ślubu.
podpis użytkownika
lolol