podpis użytkownika
Ślązacy! Wasze kobiety mają wąsy.@up Nie, no bo przecież nagłaśnianie, że księża gw🤬cą dzieci na lewo i prawo, to lewactwo. Lepiej zamieść pod dywan. W końcu to nie Twoje dzieci są gw🤬cone... poczekamy zobaczymy...
Ah, i pamiętaj, że jeśli nie chcesz być lewakiem to przyklaskuj słowom że to dzieci prowokują księży do gw🤬tów, małe obrzydliwe zboczeńce.
Czy tak ciężko zrozumieć,że w kościele oprócz normalnych ludzi mogą trafić się również pop🤬leńcy?
Jak jeden np lekarz czy kierowca coś sp🤬oli to cała grupa zawodowa winna?
Takim jak ty tylko cyjanek potasu może pomóc.
@up Nie, no bo przecież nagłaśnianie, że księża gw🤬cą dzieci na lewo i prawo, to lewactwo. Lepiej zamieść pod dywan. W końcu to nie Twoje dzieci są gw🤬cone... poczekamy zobaczymy...
Ah, i pamiętaj, że jeśli nie chcesz być lewakiem to przyklaskuj słowom że to dzieci prowokują księży do gw🤬tów, małe obrzydliwe zboczeńce.
@up Nie, no bo przecież nagłaśnianie, że księża gw🤬cą dzieci na lewo i prawo, to lewactwo. Lepiej zamieść pod dywan. W końcu to nie Twoje dzieci są gw🤬cone... poczekamy zobaczymy...
podpis użytkownika
Sadistig bafi i óczyej.... tak sobie przeczytałem tę definicje z wiki i dalej nie rozumiem ... czyli ten gender to jest co ? To że mam jaja i kutacha a niby mogę się przebrać za babę, kazać wydawać państwowe pieniądze na to żeby naukowcy opracowali metodę zapładniania mężczyzn ? bo przecież rodzenie dzieci to typowe zachowanie kobiet... albo jak jestem laską to biere kilof i idę nak🤬iać do kamieniołomu i nie patrzę na to czy wyglądam jak pół dupy z za krzaka, bo mogę. A później narzekam że mężczyźni są źli i kierują się stereotypami bo żaden mnie nie chce z moim bezryjem ? k🤬a.... oświeć mnie ktoś