Ależ to jest normalne. Byłem w Rzymie to za zdjęcie z Rzymskim wojownikiem 15 euro brali i co ty myślisz, że misiowi pot po jajach będzie leciał z dupy jebie gorzej niż gównem pewnie i on ma za darmo z Tobą se zdjęcie zrobić. Daj zarobić k🤬a misiowi. XdBędę za tydzień to zobaczymy czy jest łatwopalny
Ciekawe czy paragon wystawi.
podpis użytkownika
przewiduje smierc i zniszczenie, lubie te wydarzenia ogladac w tv albo internetach. Nikogo nie ostrzegam aby nie zaburzac moich fantazji, oraz kontiunum czasoprzestrzennego.Wiele lat temu w zakopanym byłem dwa razy w życiu. Pierwszy i ostatni.
Takiego poziomu sk🤬ienia i wyzysku chyba nie ma w całych górach.
Swoją drogą kompletnie nie rozumiem tej fascynacji zakopanym.
Stragan na straganie, kupa ludzi i naganiaczy.
Jeśli jadę na urlop to po to żeby odpocząć a nie łazić po jednym wielkim bazarze.
Jest naprawdę mnóstwo fantastycznych miejsc w naszych górach, gdzie wszystko jest fajniejsze, a zwłaszcza ludzie.
Typowy góral, najpierw zdradzili Polskę a teraz się panosza.
A co on k🤬a niby właścicielem deptaka jest ? Wyj🤬bym mu aż by mu to futro spadło pedał j🤬y, jeszcze by mi musiał płacić za uszkodzona rękę
Ależ to jest normalne. Byłem w Rzymie to za zdjęcie z Rzymskim wojownikiem 10 euro brali i co ty myślisz, że misiowi pot po jajach będzie leciał z dupy jebie gorzej niż gównem pewnie i on ma za darmo z Tobą se zdjęcie zrobić. Daj zarobić k🤬a misiowi
Ależ to jest normalne. Byłem w Rzymie to za zdjęcie z Rzymskim wojownikiem 15 euro brali i co ty myślisz, że misiowi pot po jajach będzie leciał z dupy jebie gorzej niż gównem pewnie i on ma za darmo z Tobą se zdjęcie zrobić. Daj zarobić k🤬a misiowi. Xd
Toś się Pan, panie warsìawiak, pomylił.
Nie mieszkam w "stolycy". Jeżdżę tam (tak samo zresztą jak do zakopca) dwa razy do roku, aczkolwiek służbowo i z obrzydzeniem.
Miłej niedzieli życzę
P. S. Dupsko zapiekło!