Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
No właśnie jak skończyła się ciężka jazda, to przerzucili się na miecze
Też miałem rozterki pisząc "płatnerz", więc zajrzałem do wiki, a nie chciałem używać słowa kowal. Chociaż i tak wiemy, że każdy w tym fachu dorabia i tu i tu, żeby wyżyć
Zajebista rzecz. Można dziewczynie swej nbawet zrobić na urodzinki jako wisiorek czy jakąś inną ozdobę, taki własnoręcznie zrobiony prezent zawsze smakuje lepiej niż kupny... No chyba, że jest blacharą i woli BEEMWU
podpis użytkownika
Denied by the blind church.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Jak widze ze ktos kto potrafi zrobic cos takiego musi dorabiac zakladajac kanaly na jutube a wielki artysta co nasra na kartke i ceny jego obrazow siegaja milionow to mnie c🤬j strzela...to jest artysta !!!
podpis użytkownika
...it doesn't matter who we are what matters is our plan...
@up Zwykły palnik P-B wystarczy. Nawet lutownicą dremela się takiego gwoździa wyżarzy. Jakość wykonania w jubilerstwie by raczej nie przeszła. Ale może taka jakość dodaje mu rycerskiego klimatu. W sumie nie wiem co myśleć, ale pomysł miał fajny.
W tym konkretnym przypadku to płatnerz. Nie było kucia/przekuwania, a tylko kształtowanie na gorąco. Chociaż w sumie granica jest dosyć cienka.
W każdym razie, zajebista robota. I wbrew pozorom wcale nie tak prosto zrobić coś takiego, zwłaszcza jak się nie ma doświadczenia. Kurewsko łatwo coś sp🤬olić i godzinka - dwie idą na marne.