Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Po czym dziewczyna poznaje, że się zakochała? Czuje te 'motyle w brzuchu'..
A jak chłopak poznaje, że się zakochał? Nawet jak sobie zwalił, to mimo tego mu nie przeszło..
raz ze skladnia c🤬jowa to jeszcze wyciete z jakiegos filmu sadistik schodzi na psy. obudizcie sie wkoncu prawdziwi sadole do k🤬y nedzy?
Debilu gupi! To ja nie wiem jakie Ty filmy oglądasz.. wymyśliłem to dzisiaj w nocy, w robocie. I to na podstawie własnych doświadczeń . Co do składni, to to nie miał być Hamlet, tylko miało dać się zrozumieć..
huhu, na bashu nie byłem już dobry rok..
w sumie, co ja wam się k🤬a tłumaczę.. przyszło mi coś do głowy, napisałem, a Wy już znacie 3 filmy i pierdyliard stron internetowych, gdzie to było wcześniej.. podobno milion razy nawet słowo w słowo tak samo!