Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
o to muszisz pytac rodzine ministra ile "kosztowalo" a ile z tego "zostalo".
poprostu jakis kuzyn ministra wygral przetarg.
podpis użytkownika
przewiduje smierc i zniszczenie, lubie te wydarzenia ogladac w tv albo internetach. Nikogo nie ostrzegam aby nie zaburzac moich fantazji, oraz kontiunum czasoprzestrzennego.
Powinno się po cichu zaminować w p🤬du cały pas przygraniczny. Jakby 20-30 ciapatym uj🤬o nogi, to reszta by się poważnie zastanowiła czy chcę akurat przez Polskę dostać się do swojego socjalistycznego raju.
podpis użytkownika
Hitler był lewakiem
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
No ja p🤬le, debile z PISu nawet plotu nie mogli porzadnie postawic.
tak kaczyński sam ten płot z macierewiczem budowal XD jak by j🤬e tvn nie pluło przez długi okres na straż graniczną i straszny pis który buduje mur to moze by inaczej to wygladało smieciu tvn-owy.
Tak naprawdę, nie wiemy czy przeszli czy zostali zaraz cofnięci. Lepsze to, niż brak muru i p🤬lenie rudego c🤬ja, że to biedni ludzie którzy potrzebują pomocy