Ta p🤬da jakas zaowietrzona, co to k🤬a ma byc wogole za reakcja, jakies HOOO ? K🤬a jak by jaja zasysala, pewnie jakis odruch bezwarunkowy ze jak zobaczy zaskakujaca pyte lub inne wydarzenie to odrazu siorbak mode activated
Nas się k***a karze, za ogrzewanie domów węglem lub drewnem, jeżdżenie do pracy samochodami na gaz z silnikiem 1.0 i zabrania się wycinać drzew na swojej posesji, a sami sobie zjeby organizują "pokazy", które ch*ja kogokolwiek obchodzą, ogląda to 3 osoby, jeszcze mniej o tym wie, wartość praktyczną pozostawiam bez komentarza, wysra to to tyle spalin i CO2 co ja przez cały rok moim gównochodem (ale ja chociaż korzystam z niego praktycznie, a nie dla publiki). Potem jeszcze rozjebie maszynę za miliony dolarów co generuje kolejny syf i straty, to jeszcze mu wypłacą odszkodowania na traumę powypadkową. Bo latał maszyną wojskową dla picu. A jak dziadek spod wschodniej granicy pojedzie po chleb i kość na zupę do sklepu oddalonego 10 km od domu i zapomni włączyć świateł w dzień to mandat.
Ten świat jest ch*jowy, j***ć polityków i ekok***y też.