Ranger napisał/a:
@UP
Uważasz, że samolot, który ma wejść do służby w 2015 roku z marszu przejdzie z prototypów do wersji bojowej ? Ładne bajki ciśniesz. Póki samolot nie wyjdzie z fazy prototypów, nie ma szans na seryjną produkcję, a nie wiem czy wiesz, ale produkcja myśliwca V generacji to nie jest składanie Fiata Pandy i trochę trwa.
Z tego, co wiem PAK FA wyszedł z fazy prototypów w 2010 roku.
Naucz się k🤬a czytać ze zrozumieniem albo wróć do podstawówki.Tam taki test będzie...
Cytat:
Obecnie Rosjanie informują,że pierwsze T-50 zostaną dostarczone w 2015r.
ale...
Cytat:
piąty z nich jeszcze nie wzbił się w powietrze.Ten piąty egzemplarz ma trafić później do ichniejszego ministerstwa obrony tam mają go zatwierdzić czy cuś...Także znając życie,jeszcze sporo wody upłynie zanim zobaczymy seryjnego t-50
...i to są informacje na listopad podane między innymi w miesięczniku Lotnictwo.Nigdzie nie napisałem,że ma wejść do służby.NIe biore informacji z dupy tak jak ty
Wiadomo, że ostatni prototyp jeszcze nie istnieje a już się mówi o produkcjiu seryjnej.BTW
altair.com.pl/news/view?news_id=8402 Bajki ciśniesz ty mówiąc że faza testów już się zakończyła.
Ranger napisał/a:
PAK FA wyszedł z fazy testów kilka lat temu
2 lata temu zaczęła się faza testów.
I to chyba na tyle.Jakoś nie czuje powołania żeby komuś udowadniać coś co można przeczytać na pierwszej lepszej stronie web.