Cytat:
@sanctusdiavolos: idź Ty się ucisz. Na Woli Justowskiej Ci się dobrze mieszkało z nowobogackimi rodzicami, czy tata albo dziadek był w SB/WSI/PZPR? Na woli justowskiej nie masz dresów tylko najwyższy współczynnik włamów do domów, bo każdy wie, że tam się opłaca "robić". Co dziecko z enklawy może wiedzieć o prawdziwym krakowskim osiedlu. To tak jakby warszawiak z ursynowa czy włoch wypowiadał się o pradze.
Nie p🤬l typie. Mieszkało mi się dobrze, we trzech w pokoju - wychodziło początkowo 350 zeta na miesiąc razem z mediami, a z racji że w domu nauczyli mnie oszczędzać dało radę wyżyć. Po pierwsze ludzie byli konkretni, po drugie dzielnica spokojna. Co ty se k🤬a myślisz, że mnie na kawalerkę stać było? Idź k🤬a opędzluj kogoś, albo zrób włam na chatę nowobogackim, bo widzę że perspektywa że ktoś pracuje na swoje utrzymanie nie mieści ci się w blokerskim deklu.
Typowy przedstawiciel postkomunistycznego betonu. Porobiłbyś 60 godzin tygodniowo przez parę lat, może byś docenił to, co inni osiągnęli. Już pominę kuriozalny fakt że 22-letni gówniarz mnie od dzieci wyzywa.
I choć nie lubię tego typu "wymiany ognia" - czy twój tata albo dziadek był parobkiem u szlachcica? Bo nie wiem skąd te kompleksy i agresja.
Tyle odnośnie twego srania żarem, co do reszty to się spierał nie będę - mieszkałem w Krakowie 6 lat, ty być może dłużej, więc wiesz lepiej gdzie co i jak. Ja ino skromny obserwator. O co ty się tutaj srasz chopie, to nie rozumiem.