podpis użytkownika
"Chcącemu nie dzieje się krzywda"Czemu mnie nie dziwi, że w Tajlandii tego dokonali
![]()
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Nawet jeśli przez całą kadencję palcem z bucie nie kiwnie to i tak można będie napisać, że wypełnia misję. Misję wk🤬iania kołtunów.
W kwestii formalnej tylko. W polskim systemie głosowania oddajesz głos do puli partii a nie do puli kandydata i z tego powodu nie da się w bezpośredni sposób zadecydować o składzie sejmu. Czyli głosowanie na Grodzkiego nie gwarantuje mu wejścia do sejmu, to gwarantuje mu miejsce na liście i ilość miejsc uzyskanych w wyborach przez partię.
@sebastianq
Wiemy że ty jemu zaglądałeś w gacie ale nie musisz nam mówić szczegółów.
Zresztą. Obrotny j🤬y jest. Tu niby się za kobietkę przebierze pajac p🤬lony, tu wejdzie do damskiej przebieralni, cycków się naogląda, gołych dup na żywo, a my musimy cierpieć z redtubem :/
Nie wiem czy specjalnie prowokujesz...czy należysz zwyczajnie do pożytecznych idiotów ceniących uroki demokracji.
Po kiego ch*ja głosowałeś na to coś? Jakie to ma osiągnięcia, zalety oprócz 'zmiany' płci które mogłyby pomóc temu krajowi?
Nie wiem czy specjalnie prowokujesz...czy należysz zwyczajnie do pożytecznych idiotów ceniących uroki demokracji.
Po kiego ch*ja głosowałeś na to coś? Jakie to ma osiągnięcia, zalety oprócz 'zmiany' płci które mogłyby pomóc temu krajowi?