HenryHill napisał/a:
Nie powiem że nie, bo po części masz racje. (...)
[/youtube]
Ja rozumiem o co Ci chodzi. Ja generalnie juz prawie nie slucham polskiej muzyki. Co do Rahima i LUCa, bardzo lubie cos nowego. W ogole starocie typu 3xKlan, swietne.
Do tede mam akurat mieszane uczucia. ta ostatnia plyta jak na ostatnie czasy... jest dobra. Patrzac na calosc tworczosci, bo imo tede tworzyl rozne rodzaje rapów, to raz lepiej, raz gorzej. Na rynku jest dłuuugo. Nie powiedzialbym, ze tylko dz*wki, fury itp. Bo chocby nowa plyta taka nie jest. Tede przynajmniej tworzył rzeczy róznorodne, gdy wiekszosc na jedno kopyto. Trudno utrzymywac sie na górze tak dlugo.
Poza tym, nie ma co winic goscia, rapowac wiecznie nie bedze, wiec kręci sobie droge do innych rzeczy.
Powiewem świeżosci byl dla mnie np. Słoń i lirycznie czasem naprawde mnie zabil.
O sobie moge powiedziec, ze teraz nie slucham rapu prawie wcale, np. obecny czarny rap z usa, w ogole do mnie nie przemawia, ale wlasnie jak ktos napisal wyzej "slucham muzyki, nie gatunkow", poza tym jak cos krytykowac to warto chociaz troche to znac. Czasem tez zwyczajnie lubie odpalic sobie jakis dobry kawałek, i tyle.