Przez takich "patriotów" jak Ty to Polska w oczach Zachodu na prawdę jest chora.[/quot
p🤬lisz synku aż głowa boli-patriotą to jestem ale to nie zmienia faktu że polska to chory kraj
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:Czemu ona nie siedzi w pierdlu. No do c🤬ja pana.Umyślne czy nie umyślne, chociaż zawiasy by jej dali. A jej nic nie zrobili. Co to znak sygnął. Że jak ktoś coś takiego zrobi w przyszłości to "a c🤬j schowam nie będzie przypału"? W Wielkiej Brytani gdzie prawo wydaje się być mniej restrykcyjne ludzie dostają większe kary.
Przykład?
Sprawa kolesia polaka który zgwacił kobietę w WB. W anglii dostał karę podwójnego dożywocia, po ekstradycji do polski i "przystosowaniu"wyroku do polskiego prawa dostał 12 lat z możliwością wyjścia po 9.Wniosek? Mamy pop🤬lone prawo karne.
podpis użytkownika
Lepiej być faszystą niż pedałem.K🤬a debile w każdych normalnych okolicznościach ona poszła by do więzienia gdyby
rząd nie zrobił z jej chwilowego kozła ofiarnego, który robi jako zasłona dymna. Kim wy k🤬a jesteście dla niej ??? Rodzina, przyjaciele ??? Czy choćby sąsiad ??? Media co nie którym wp🤬liły mózg do reszty jak to jest że tragedia jednej szarej osoby staje się tragedią dla wszystkich w kraju ??? Tusk w tym czasie po op🤬leniu laski hameryce przygotowuje kolejne ACTA która NIE SPROWADZA się tylko do p🤬lonego internetu a choćby do zakazy sprzedaży zmieników części samochodowych czy tańszych leków. Ja p🤬le płacić za jakoś gównianą część do auta za 500zł jak teraz niewiele gorszy zamiennik kosztuje 250zł. No, ale p🤬lony narodzie dalej głosuj na te same mordy jak wokół jest tyle parti które chcą coś zmienić.
i jeżeli tutaj pasuje , to nieważne czy jest k🤬a z kwejka, pudelka czy wp..