Chyba w Twoim, bo na pewno nie w Naszym. W Naszym interesie było nie brać w tym kompletnie żadnego udziału.
A czemu ma to być dla Nas gorsza opcja? Bo w "TeFałPe" tak gadają? Czy jak? Jako ludzie, przez 5 m-cy zostaliśmy tak bardzo zrobieni w bambuko, że aż za bardzo. Tak się Nasi rządzący rozochocili we wmawianiu Nam bredni, że chyba sami powoli zaczęli w te kłamstwa wierzyć. A po kolejne, ta wojenka nie zrobiła się z niczego, za malutcy jesteśmy, żeby znać prawdę.
Ta "pomoc" będzie Nam się odbijać jeszcze długie długie lata, bo cofanie się w rozwoju, to jest chwila, ale potem napędzanie do przodu, to ogrom tak pracy jak i środków na to przeznaczonych.
podpis użytkownika
czarna fortunaZanim rzucicie kamień pamiętajcie:
Pojazd uprzywilejowany może wjechać na skrzyżowanie na czerwonym świetle dopiero, gdy upewni się, że został przez wszystkich zauważony – a świadczy o tym fakt, że inni zatrzymali się, by ustąpić mu pierwszeństwa. I właśnie na tym polega zachowanie „szczególnej ostrożności”.
J🤬 was, czyli wszystkie kacapSSkie ścierwa p🤬lone! Mam nadzieję, że zachód z Ukrainą pogrzebie was do końca, abyście już nie musieli zagrażać światu, j🤬e bandyctwo!
A wracając do filmiku - wina kierowcy wozu straży pożarnej bez najmniejszych wątpliwości
K🤬a znalazł się sędzia.Wystarczy opinia biegłego że ukr zap🤬lal i kierowca strażak nie miał możliwości go zobaczyć i twoja opinia leży
Na zielonym świetle może sobie zap🤬lać tyle ile mu przepisy pozwalają, a jak je przekroczy to najwyżej mandat dostanie, ale nie znaczy, że w tym wypadku jego wina
Nie ośmieszają się chłopie, przecież nie miałem na myśli ruskow
J🤬 was, czyli wszystkie kacapSSkie ścierwa p🤬lone! Mam nadzieję, że zachód z Ukrainą pogrzebie was do końca, abyście już nie musieli zagrażać światu, j🤬e bandyctwo!
podpis użytkownika
KACAPY i UKRY =