Może i był lewakiem, ale napewno nie był czerwony. Co dzień tracimy prawdziwych patriotów. Władza niszczy nie tylko przez samobójstwa, ale również za pomocą machiny biurokratycznej, która niszczy średnią i biedną klasę społeczną czyli praktycznie całe państwo. Jedyne na co teraz czekam to listopad... ooo tak k🤬a niech ten czas nadchodzi jak najszybciej i na marszu niepodległości chcę widzieć setki tysięcy ludzi, którzy przyjadą manifestować polską niepodległość i obalać rząd. Mam nadzieję że z polski wyjdzie iskra, która rozleje się na całą Europę. Moim marzeniem jest widok upadających rządów i polityków wypędzanych do Somalii, aby tam ziściły się ich orwellowskie marzenia o budowie socjalistycznych unii afrykańskich. Już im tam k🤬a murzyny głupie bo głupie, ale by im pokazali gdzie się banany zbiera i wielbłądy doi. A w Polsce nastanie pełna wolność jednostki i wolny rynek. Ehh k🤬a to boli, boli mnie to co się dzieje z Polską. Boli mnie ignorancja ludzi na tą sytuację. Licze na was drodzy sadyści. Przyszłość należy do nas!!! 11.11.2012 WARSZAWA MUSISZ TAM BYĆ!
Ps. Andrzej w Eurogównie