Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Dzwoni facet na policję.
-mi tu meksykanie drzewo z lasu podp🤬lają
-a skąd pan wie, że meksykanie
-bo słyszę co mówią
-a co mówią?
-"conchita? Jeszcze tequilka."
Tak to leciało w oryginale:
Pewnemu proboszczowi zaczęły ginąć dorodne tuje z plebanijnego ogrodu. Wysłał więc wikarego w nocy na czaty. Rano wikary relacjonuje:
- Proszę księdza dobrodzieja, tuje kradną Meksykanie.
- Jak to, Meksykanie?!?
- Bo jak się zaczaiłem, to nad ranem usłyszałem jak szeleszczą i potem ktoś zapytał: "conchita"? A odpowiedział mu głos: "nie, jeszcze tequilka"
tłumaczenie bo k🤬a 10 minut myślałem o c🤬j chodzi: conchita? Jeszcze tequilka - "kończy ta? jeszcze te kilka."
suche jak jak dzieci w Afryce.
nie "kończy ta" tylko "kończyta" Czyli to taka gwarka można powiedzieć, od słowa kiedy skończycie?
Często używane na terenach poniemieckich/kaszubskich/kociewiach itd...
To taki skrót myślowy czy tam neologizm. Nie wiem nie jestem humanistą. Ale dowcip naprawdę śmieszny Może i suchar ale zacny i śmieszny
podpis użytkownika
Wymyj zęby, mój siwek lubi czyste stajnie...
Sadistic - czyli forum które wiele pisze, a nic nie wyjasnia.
@FatalitySS
Po prostu jesteś głąbem który nie zakumał za pierwszy razem dlatego dla ciebie suche.A to SS na końcu to jakiś krypto gejowski znak dla pedałów na sadolu, coś w deseń "Siorbię Siusiaki"?
@Borsuczi, ulifont
Jeśli nie mieszkasz na zadupiu gdzie mówią "kończyta" to skąd masz k🤬a wiedzieć, że fonetycznie conchita coś znaczy po waszemu? Zakładam, że piwa nie postawiły osoby z tych dziur co tam mówią kończyta, tego nawet w słowniku nie ma, więc bez spiny bo nie wszyscy muszą gwarzyć jak u was we wsi Co ma bycie tępym do tego, że ktoś może nie znać wiejskiego języka?