A co do zdjęcia to większość z was jest tak tępa, że uwierzyliście, że to prawda. Pomyśl jeden z drugim, czy taki potężny microsoft korzystał by z takiego gówna i to w dodatku na jakimś expo?
podpis użytkownika
news.asiantown.net/r/20999/mexican-drugcartel-post-chainsaw-execution-...
Ludzie też kiedyś uważali że samochód nie jest im do niczego potrzebny, a jako środek transportu wystarczy wóz i koń pociągowy
podpis użytkownika
news.asiantown.net/r/20999/mexican-drugcartel-post-chainsaw-execution-...@krzyk123 Weź nie p🤬l waćpanie już widzę jak na procku power stawiasz windowsa
Oczywiście jeśli mówisz o czasach przeszłych w których apple nie produkowało pecetów z prockami x86 czyli chyba przed 2007 rokiem.
@oskiboski Używałem 3 lata maka z tigerem i nie uważam go za nic szczególnego (zero możliwości dostosowania czegokolwiek poza tapetą pod siebie), bo widziałem w życiu coś poza windowsem. Siora ma ajfona ciągle nap🤬la jaki jest amazing (jej pierwszy smartfon), a powiem ci, że przynajmniej biały w realu nie wygląda tak dobrze jak w Internecie ot zwykła niewygodnie trzymająca się cegiełka. Soft owszem fajnie chodzi i to trzeba im przyznać, ale grzeje się jak każdy inny smartfon i niewymienna bateria też cudowna nie jest.
Apple jakie jest każdy widzi, mocno ograniczony alternatywny świat, przejściówek i gadżetów uzupełniających fabryczne braki urządzeń. Mistrzowie marketingu to im trzeba oddać, ludzie płacący za telefon/tablet którego nikt nie widział itd. później żale, że LTE działa tylko w USA i Kanadzie, 4G w telefonie nie obsługuje w pełni specyfikacji 4G, następnie bieg po nowy telefon.
O bolączkach mac os mógłbym pisać referaty, więc niech nikt mi nie p🤬li, że to najbardziej zaawansowany i nowoczesny system. Napiszę tylko, że najnowocześniejszy system na świecie dopiero w 2010 roku dorobił się możliwości zmiany rozmiaru okna wykorzystując w tym celu krawędzie okna. Wcześniej było to możliwe tylko z prawego dolnego rogu.
podpis użytkownika
news.asiantown.net/r/20999/mexican-drugcartel-post-chainsaw-execution-...