Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Link do map Google gdyby ktoś chciał wiedzieć gdzie dokładnie obiekt się znajduje:
google.com/maps/preview#!data=!1m8!1m3!1d3!2d23.198242!3d53.125859!2m2!1f340.85!2f92.19!4f75!2m4!1e1!2m2!1splIxxaqPGZzaTN2pa1na8Q!2e0&fid=5
wszystkie ustawki szkolne odbywały się w meczecie.... a w chowanego to się zap🤬lało. teraz to jest ogrodzone jakąś blachą ale kiedyś to był otwarty teren budowy!
no i nareszcie ktoś docenił mój "malunek".Drodzy koledzy sadole mam sprawe w sądzie dotyczącą takich napisów z resztą tego też.. zostałem pozwany przez Polski związek ciapatych trzymajcie za mnie kciuki..nie poddam się ciapatym k🤬om !