Akurat ten fakt, który przedstawiłem powyżej jest jak najbardziej prawdziwy i realny.
Ale zamiast troszkę poczytać o przebiegu II W.Ś., czy pooglądać programy o tym... to wolicie kisić ogóra przeglądając memy, kotki i gołe dupy.
A potem tacy z was specjaliści od wszystkiego i niczego.
ale kampania wrześniowa została sp🤬olona przez dowództwo w sposób koncertowy.
Bo naród polski głupieje, czego jesteś przykładem.
I pewnie dlatego w życiu niewiele, bądź nic nie osiągnąłeś, bo i tak dostaniesz od życia wp🤬l, więc nawet się nie wysilasz.Dalej uważam że niezależnie od tego jak doskonałe i przemyślane były by decyzje dowództwa to dostalibyśmy wp🤬l. - I to jest fakt
Taka mentalność jak twoja przypomina mi p🤬lenie komentatorów piłkarskich 10 lat temu
I pewnie dlatego w życiu niewiele, bądź nic nie osiągnąłeś, bo i tak dostaniesz od życia wp🤬l, więc nawet się nie wysilasz.
I jeszcze raz napiszę, co napisałem, że samo dowództwo niemieckie obawiało się pewnych posunięć wojsk polskich, które to na 100% spowolniłoby blitzkrieg. Ale skoro FAKTY do Ciebie nie docierają i masz bardziej faktowe fakty to tylko świadczy to o Twoim sp🤬oleniu umysłowym, które każe Ci uważać, że cokolwiek Polska, Polacy by nie zrobili i tak będzie źle.
Miałeś 12 lat, c🤬ja wiedziałeś, c🤬ja pamiętasz.