Wysłany:
2012-10-16, 18:56
, ID:
1484380
Zgłoś
P🤬licie, że aż strach. K🤬a sami eksperci, którzy by cała reprezentacje wyj🤬i bo im nie poszło na euro. A to wina samych piłkarzy jest?
Gdzie patrzyliście k🤬a przez pierwsza połowę meczu z Grecją? A gdzie przez drugą połowę meczu z Rosją? Prawda jest taka, że mamy najlepszych zawodników od lat, a tak jak grali z Grecją w pierwszych minutach to mogliby spokojnie pograć nawet i z Niemcami czy Hiszpanią i nie bylibyśmy bez szans. Do pierwszej bramki gdy oglądałem ich grę to nie mogłem oczom uwierzyć, że tak potrafią. Właśnie - POTRAFIĄ! A, że później już tak nie grali, że w meczu z Rosją od początku tak nie grali to nie znaczy, że są patałachy i nie potrafią grać tylko, że najwyraźniej CZEGOŚ brakło. Brakło kogoś kto by potrafił wykorzystać ich potencjał.
Potrzebujemy przede wszystkim trenera światowej klasy ale nie bo teraz wszędzie mania polskości i trener musi być Polak. Za chwile wyjebią ze składu Obraniaka, Polańskiego i Perquisa żeby wstawić w ich miejsce Polaka z polskiej ligi żeby było zajebiście po polsku. C🤬j, że 2 klasy niżej, ważne, że "prawdziwy Polak".
Skoro tak porównujecie często piłkarzy do siatkarzy to zważcie na to, że od 2005 roku, aż do teraz gdy siatkarze odnosili wielkie sukcesy i byli uważani za najlepszy zespół na świecie cały czas prowadzi ich OBCOKRAJOWIEC.
A w ogóle to na c🤬j ja się tu produkuje... przecież to sadol.